1. oktober 2012

DIY - Neglepensel holder

Hej igen, i må virkelig undskylde at jeg ikke har lavet noget indlæg før nu, men det er sådan at jeg ikke har mere neglelak fjerner eller acetone.. Og der er 25-30 kilometer til min nærmeste matas.. Så, undskyld!(-:
Istedet for har jeg endelig taget mig sammen til at lave denne her tutorial på en holder til neglepensler, make up børster, blyanter eller hvad nu du vil bruge dem til.. Så ja, her kommer det!(-:


Du skal bruge: 3 toiletruller, en skål med vand, akryl maling, en striping pensel, saks, dobbelt klæbende tape,  hårlak, sølvspray, lilla + 2 forskellige blå glimmer, 4 lilla teposer, et stykke pap, lim og køkkenrulle. 


Først sætter du de tre toiletruller oven på pap stykket samlet. Tegn rundt om, så du får et stykke som passer til. Dem spray maler du så sølv, alle sammen. Når det er tørt sprayer du hårlak på bunden af toiletrullen og drysser blå glimmer ud over. Spray igen over glimmeret. Det gør du med to. Den anden gør du det med både lilla og blå glimmer, på samme måde.


Nu skal du bruge de 4 teposer. Der er seks trin.
1 en helt almindelig tepose.
2. Klip det hvide i kanterne væk.
3. Fold den ud.
4. Klip det væk så du kun har det billedet viser.
5. Bøj den over som vist på billedet.
6. Klip det hvide væk.

1. Vend alle teposerne så mønsteret med blåbærene vender mod gulvet/bordet. Fold den midtvejs over.
2. Vend den så det nederste af blåbærene vender øverst. I midten af mønsteret folder du to 'vinger' som vist på billedet 2.
3. Lav en til, også har du én sommerfugl.
4. Lav en til.


1. Med dobbelt klæbende tape, tape sommerfuglene fast til de to blå/sølv toiletruller.
2. F.eks. sådan.
3. Mal forskellige 'grene' på det blå/sølv med akryl maling og striperen.
4. Lim det sammen og du er færdig!:-DHejhej!:-D