11. juli 2012

Challenge dag 5 - Blue Nails

Så er dagen kommet til blå negle! Disse er lavet på tæerne, hvis du ikke havde bemærket det ;-) Men jeg er rimelig tilfreds med disse negle, og tror måske godt jeg kunne finde på at lave sådan nogle en anden gang.. Dog ikke lige foreløbigt.. Den blå lak som ligesom er basen, er L.A. colors - Blue Velvet, NP137. Den lyseblå er en striper fra Rio, tror ikke den har noget navn, men den har samme farve som Loreal Paris' French Riviera 601. Den mørke turkise farve er fra Oh My Gosh (De små Gosh lakker) og hedder Bottle Green, 015. De sølv striber er to lakker. En sølv og en med holoeffekt. Den sølv er Fra L.A. colors og hedder Live, NP409. Holoen er fra essence og hedder Hello Holo, 03. Topcoaten jeg har brugt er fra Mavala og hedder Minute Quick-Finish. En af mine absolut yndlings topcoats! Tørrer hurtigt, god pensel og giver en krystal klar - men skindende - overflade. LOVE! Hvis i kunne tænke jer en tutorial på denne nail art, så bare sig til!:-)
Så smutter jeg i seng, husk at tjekke de andre bloggere i challengen ud!:-)Senere på ugen kommer der en spændende D.I.Y, som handler lidt om negle! Husk at kig med!:-)

3 kommentarer:

 1. Ej hvordan får du din tommeltot til at sidde så lige ved siden af de andre negle?? HEHE!!
  Det er en vildt flot mani!!! Og den der Hello Holo ser ud til at være særdeles lækker :-p Hvor typisk, når den ikke lige er til at få fat i :-(( Sælger du? :-D

  SvarSlet
 2. Og skønt at kunne blabre løs uden dumme ulæselige koder ;-)

  SvarSlet
 3. Haha! Tror bare jeg er bygget sådan! :-D
  Mange tak! Ja den holo er dejlig, når man ser flasken i sol lys så er det bare "wooooow!"
  Nah, tror ikke jeg sælger den. Men er sikker på at hvis nogle skal til Tyskland eller noget hvor de sælger essence. Så er jeg sikker på at de kunne købe den for dig!:-)
  Hvis jeg skal til Tyskland igen, skal jeg nok spørge om du skal have en med ;-)
  -Ja den fik jeg lige fikset :-P

  SvarSlet