9. juli 2012

Challenge day 3 - Yellow Nails

Det her indlæg kom lidt senere end forventet, men der har været meget stress på lige her for tiden, eftersom jeg har været i Tyskland... Men nu er jeg hjemme, så her kommer det :-D
Sådan ser de ud... Ret enkle.. 2 lag af tiger's gule lak nr. 45, og et lag af den holografiske lak nr. 03 - Hello holo, af Essence(som jeg købte i Tyskland) Man kan ikke rigtig se det holografiske glitter - men det er der!
Jeg laver et indlæg om mine køb i Tyskland på et tidspunkt, men skal lige komme med igen i challengen!:-)

Bloggere med i challengen: 

5 kommentarer:

 1. jeg kan godt lide den sarte gule :-)

  SvarSlet
 2. ARGH!!! Du burde VIRKELIG få fjernet det der med at man skal indtaste en kode for at lægge kommentarer på dine indlæg.
  Jeg ved at 99% af dem der læser blogs, ikke gider indtaste den kode og derfr stopper de med at lægge kommentarer på de blogs hvor det er (inklusive mig selv) :-)

  SvarSlet
 3. Den er ellers bare fra tigeren :-D

  -Skal man indtaste en kode? Det vidste jeg godt nok ikke.. Det ser jeg lige om jeg kan ændre noget på :-D

  SvarSlet
 4. Igår købte jeg for første gang lak i Tiger, og jeg blev rigtig overrasket over hvor gode de faktisk er. Så denne gule må jeg lige kigge efter næste gang :-)

  SvarSlet
 5. Altså jeg synes Tigers neglelak er udmærket, ikke meget godt, men hvis man lige står og mangler en farve kan Tiger være en god butik at gå ind i :-D Men det er ikke alle deres lakker der er lige gode :-D

  SvarSlet