7. august 2012

Gradient take 2!

Har siddet hele aftenen og kigget på neglelak og lavet 3 nye designs! De første 2 får i at se nu men det sidste kommer lidt senere.. Nå anyways.. Det er så mit 2. forsøg på gradient, deraf overskriften.. Og synes selv at det er gået super godt!:-)

På den blå/lilla negl har jeg lavet en baggrund med HOT makeup - Turquoise love, og derefter sponged med HOT makeup - Plum gum. 2 fantastiske farver!<3
Prikkerne er lavet med min egen hjemmelavede dottingtool, et hviskelæder og en knappenål (ved det godt, skal snart have købt et sæt dotting tool) og ganske simpelt en tandstik, det mener jeg da det hedder? Bliver helt i tvivl, nå men en toothpick på engelsk! Pinligt at man ingengang kan sit eget sprog.. Nå, blomsten er lavet med en lille nail art pensel og ligeså er de to streger, ved ikke hvad jeg har lavet, ærligtalt.. :-)
Ovenpå er der sat en lilla hexagon på. Forresten er prikker lavet med sort neglelak, min er nummer 22 fra Max Factor, en mini. Blomsten er lavet med akryl maling.

På den anden negl har jeg lavet en gul baggrund og spoonged en rød og lidt orange på. Den røde er L. A. colors - Hot blooded, og den orange er HOT makeup - mandarin. Palmetræet og jorden er lavet med sort akryl maling og en lille pensel. 

Vi ses!<3

8 kommentarer:

 1. Du er rigtigt dygtig til at male :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind Tak! Kan kun sige i lige måde!(-:
   Elsker dine blomster design!(-:

   Slet
 2. Wow, den er Palme er mega awesome! God tegnet!:-D

  - Camilla
  milleme.blogspot.com

  SvarSlet
 3. WOW hvor er jeg vild med den blå/lilla!!!! Den plum gum, er det også en metalic lak? Ser ud som om jeg skal på jagt efter den ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den blå er Turquoise Love og er en metalic/shimmer, og den lilla er Plum Gum og er også metalic/shimmer :-)
   Super fine begge to!(-:

   Slet