20. november 2012

NOTD - nubar - Knight's armor


Denne her manicure har jeg været længe om. Jeg startede faktisk med at lægge Fire Sparkle på, ovenpå det lavede jeg et twilight design i anledningen af premieren på Breaking Dawn part 2, men jeg nåede aldrig at få taget et billede, det beklager jeg. I eftermiddags tog jeg så Knight's armor på, men jeg kunne slet ikke finde på et design jeg ville lave, så jeg undskylder på forhånd. Designet er ret kedeligt.. 

Her er så et swatch af den. Jeg har et lag sort under (Gosh - Nero) og 2 lag over. Dog er et lag nok. Jeg troede at det var min sorte man kunne se under, men da jeg så havde taget andet lag på, gik det op for mig at det var fordi lakken havde en sort base. Godt tænkt. :-b

Knight's armor er som sagt en sort base med lyse- og mørkegrå/sølv små firkanter i. Den er rigtig fin, og har en god konsistens. Dog er det lidt svært at få glimmeret ud over hele neglen. Når den tørrer er den ikke så ru som de andre lakker, så det er meget dejligt. Dog er den ikke lige min smag..

Nu til designet. Jeg startede med at lægge en mat over alle neglene, fordi jeg simpelthen ingen idéer havde. Så lagde jeg en topcoat over ringe- og tommelfingeren, så det kun var de andre der var matte. Med Gosh - Nero igen, lavede jeg en form for en trekant som i kan se på spidsen af neglen. To prikker og en sort rhinsten, også var det design færdigt. Jeps det er ret kedeligt, men jeg er tom for idéer. Sorry. :-)